Follow Us

Σχετικά με το Κινο

Γενικές ΠληροφορίεςΤο ΚΙΝΟ είναι ένα παιχνίδι που θυμίζει πάρα πολύ τη ρουλέτα στο καζίνο. Αυτό γιατί ο τρόπος του παιχνιδιού είναι πολύ παρόμοιος. Οι παίκτες επιλέγουν έως 12 αριθμούς από σύνολο 80 αριθμών. Κάθε πέντε λεπτά γίνεται μία κλήρωση. Ο ΟΠΑΠ έχει εγκατεστημένες οθόνες σε κάθε πρακτορείο όπου μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα όσοι παίζουν.Το ΚΙΝΟ είναι το πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα του οποίου οι κληρώσεις γίνονται με τη βοήθεια κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. Απευθύνεται στο κοινό το οποίο δεν θέλει να περιμένει ώρες ή μέρες μέχρι την κλήρωση και μπορεί να προσφέρει μικρά και μεγάλα κέρδη αφού ο παίχτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το επίπεδο των κερδών του.
Σε κάθε κλήρωση κληρώνονται 20 τυχαίοι αριθμοί. Ο παίκτης μπορεί να επιλέξει σε πιο σύστημα θα παίξει (1 έως 12). Ανάλογα με το σύστημα που επιλέγει ο παίκτης διαλέγει και τόσους αριθμούς στο δελτίο. Για παράδειγμα αν παίζει το σύστημα 6 τότε πρέπει να επιλέξει έξι αριθμούς. Έπειτα σημειώνει αν θέλει το δελτίο του να συμμετέχει σε διαδοχικές κληρώσεις καθώς και το συντελεστή πολλαπλασιασμού του στοιχήματος. Μπορεί κάποιος για παράδειγμα να παίξει με ένα δελτίο σε 30 συνεχόμενες κληρώσεις του ΚΙΝΟ και αντί για μία στήλη που έχει 50 λεπτά του ευρώ να παίζει 20 στήλες ανά παιχνίδι δηλαδή 10 ευρώ.

Όπως ακριβώς και στα τζακποτ, στο Κίνο όταν παίζετε το μεγαλύτερο σύστημα, δηλαδή το δώδεκα, το κέρδος εάν πετύχετε και τους 12 αριθμούς είναι το μεγαλύτερο έπαθλο. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος στο ΚΙΝΟ ανέρχεται σε ένα εκατομμύριο ευρώ ανά κλήρωση.
Περισσότερες πληροφορίες για το ΚΙΝΟ στον ΟΠΑΠ θα βρείτε στο επίσημο site του, που είναι το www.opap.gr.


Η τιμή της στήλης είναι 0,50 €

Ώρες Διεξαγωγής
Δευτέρα έως Παρασκευή
10:00 - 15:00 και 17:00 - 21:00

Σάββατο και Κυριακή
10:00 - 21:00

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή γίνονται καθημερινά 110 κληρώσεις ενώ το Σάββατο και την Κυριακή γίνονται 133 κληρώσεις.

ΚΙΝΟ: Τι επιστρέφει στους παίχτες ;


Το ΚΙΝΟ από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε στη χώρα μας έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των παιχτών.
Η πρώτη απορία που δημιουργήθηκε ήταν τι ποσοστό επιστροφής έχει το παιχνίδι. Με λίγα λόγια δηλαδή πόσο % από το συνολικό ποσό που παίζουν οι παίχτες επιστρέφει σε αυτούς.
Η επιστροφή στο ΚΙΝΟ είναι στο 70%. Δηλαδή το 70% των χρημάτων που θα παιχτούν σε όλα τα πρακτορεία σε ένα χρόνο επιστρέφει στους παίχτες.

Πίνακας Συντελεστών Κέρδους
Επισκεφθείτε την σελίδα του ΟΠΑΠ για το ΚΙΝΟ


Δείτε το Ενημερωτικό Φυλλάδιο

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Ημερομηνία Έναρξης
4 Οκτωβρίου 2004

Αντικείμενο Παιχνιδιού
Το αριθμολαχείο ΚΙΝΟ αφορά στην ακριβή πρόβλεψη 1 έως και 12 αριθμών – ανάλογα με τον αντίστοιχο τύπο του παιχνιδιού – από ένα σύνολο 20 αριθμών που προκύπτουν κάθε φορά μετά από κλήρωση από μία σειρά αριθμών από το 1 έως και το 80.

Είναι το πιο γρήγορο και συναρπαστικό ψυχαγωγικό παιχνίδι αριθμών με συνεχείς κληρώσεις ανά 5 λεπτά! Ένα παιχνίδι, που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές σε πολλές χώρες του κόσμου αφού δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ΕΣΥ το ποσό που θέλεις να κερδίσεις και τις πιθανότητες με τις οποίες θα το πετύχεις.

Θέλεις να κερδίσεις € 100 ή € 1.000.000;
Η επιλογή είναι δική σου !!!
Εσύ έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού !!!

Τύποι Παιχνιδιού
Υπάρχουν 12 Τύποι Παιχνιδιού. Σε κάθε έναν από τους 12 Τύπους Παιχνιδιού, οι επιτυχίες κατατάσσονται σε κατηγορίες, ανάλογα με το πλήθος των επιλεγμένων αριθμών που περιλαμβάνονται στους 20 αριθμούς που κληρώθηκαν. Σε κάθε μία από τις εν λόγω Κατηγορίες Επιτυχιών αντιστοιχεί και ένας Συντελεστής Απόδοσης με βάση τον οποίο προκύπτει το κέρδος κάθε συμμετοχής.

Ποιοι Κερδίζουν - Κέρδη ανά Επιτυχία
Τα κέρδη ανά επιτυχία κάθε κατηγορίας είναι προκαθορισμένα και προκύπτουν από αντίστοιχους Συντελεστές Απόδοσης πολλαπλασιαζόμενους επί την αξία κάθε συμμετοχής.
Αυτό σημαίνει ότι ανάλογα με τον Τύπο Παιχνιδιού που έχεις επιλέξει (από 1 έως 12 αριθμούς) και το ποσό που έχεις στοιχηματίσει, γνωρίζεις εκ των προτέρων τι θα κερδίσεις.
Κάθε ένας από τους δώδεκα τύπους παιχνιδιού είναι σαν ανεξάρτητο παιχνίδι που έχει τις δικές του κατηγορίες νικητών με τους αντίστοιχους Συντελεστές Απόδοσης, όπως φαίνονται στον ΠΙΝΑΚΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΑΠΟΔΟΣΗΣ.

Πόσο Κοστίζει
Το αντίτιμο συμμετοχής ανά στήλη (επιλογή τόσων αριθμών όσους καθορίζει ο τύπος του παιγνιδιού για μια κλήρωση) ορίζεται στα πενήντα λεπτά του ευρώ (0,50 ευρώ).

Που Παίζεται
Αποκλειστικά στα πρακτορεία της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.

Λήξη Συμμετοχής
Η προθεσμία συμμετοχής σε κάθε κλήρωση λήγει την ώρα που ξεκινάει η κλήρωση. Κάθε δελτίο που επικυρώνεται μετά από το χρόνο αυτό συμμετέχει στην αμέσως επόμενη κλήρωση.

Κληρώσεις
Οι κληρώσεις στο παιχνίδι ΚΙΝΟ πραγματοποιούνται κάθε 5 λεπτά, το πρωί από 10:00 έως 15:00 και το απόγευμα από 17:00 έως 21:00, κάθε μέρα ενώ το Σάββατο & Κυριακή από 10:00 έως 21:00 συνεχόμενα και κληρώνονται κάθε φορά 20 αριθμοί από τους 80 που αναγράφονται στο δελτίο. Οι 20 αυτοί τυχεροί αριθμοί παράγονται από ηλεκτρονική γεννήτρια τυχαίων αριθμών της οποίας η αξιοπιστία έχει πιστοποιηθεί από ανώτατους ακαδημαϊκούς, εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Τα αποτελέσματα των κληρώσεων μεταδίδονται στις οθόνες των πρακτορείων της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Οδηγός παίκτη ΚΙΝΟ

Διαλογή Επιτυχιών Δελτίων
Η εύρεση επιτυχιών με βάση τα στοιχεία του δελτίου, όπως αυτα έχουν καταχωρηθεί στο κεντρικό σύστημα της ΟΠΑΠ Α.Ε., ενεργοποιείται επιλέγοντας τον "Ελεγχο Κερδων" που εμφανίζεται στην Δεξιά Εικόνα.

Εναλλακτικά δίνεται η δυνατότητα αναζήτησης πιθανών κερδών με βάση τα προγνωστικά που μπορείτε να καταχωρήσετε χρησημοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Ευρεση επιτυχιών με βάση τα προγνωστικά Δελτίου

Τέλος για την Εύρεση Επιτυχιών και την Κατασκευή Δελτίων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το «Αυτόνομο Πρόγραμμα Διαλογής» το οποίο μπορείτε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Το «κατέβασμα» του προγράμματος καθώς και οδηγίες εγκατάστασης μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Αυτόνομο Πρόγραμμα Διαλογής

Επισημαίνεται ότι η πιστοποίηση της ορθής συμπλήρωσης των δελτίων, καθώς και η εύρεση επιτυχιών και των κερδών, γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τις τερματικές μηχανές των πρακτορείων, σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής σε κάθε παιχνίδι. Η χρήση της εφαρμογής, δεν υποκαθιστά τις τερματικές μηχανές πρακτορείου αλλά έχει ως σκοπό την εξοικείωση των παικτών με τη συμπλήρωση των δελτίων και την πληροφόρησή τους σε σχέση με τις ενδεχόμενες επιτυχίες και τα κέρδη τους. Οποιαδήποτε παρατήρηση ή πρόταση βελτίωσης μπορεί να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Το Δελτίο

Όψη δελτίου Κίνο
Οπίσθια Όψη δελτίου Κίνο

Live Κληρώσεις ΚΙΝΟ

Δείτε εδώ ζωντανά τις Κληρώσεις του ΚΙΝΟ ...

Για να βάλετε τις κληρώσεις του Κινο ζωντανά στην Ιστοσελίδα σας επικοινωνήστε μαζί μας για να σας πούμε τον τρόπο.

Πελατολόγιο

Oι πελάτες μας

Πρακτορεία ΟΠΑΠ

  1. Αδαμάκος Γεώργιος - Παλαμάς Καρδίτσας

Στιγμιότυπα

Screenshots

 


Κεντρική Οθόνη

 Η Κεντρική Οθόνη μπορεί να παραμετροποιηθεί ώστε να χωράει όσες κληρώσεις χρειάζεται ο πελάτης σας


Κληρώσεις Μία προς μία

 Η οθόνη μπορεί να δείχνει την τελευταία πολύ πιο γρήγορα απο εκείνη του ΟΠΑΠ!


Στατιστικά ημέρας σε μορφή γραφήματος


 

Στατιστικά ημέρας σε μορφή πίνακαΗ καρτέλα επιλογών / παραμετροποίησης

Απαιτήσεις

Το μόνο που χρειάζεται για να λειτουργήσει το Kino Live! είναι ένας υπολογιστής συνδεδεμένος με το διαδίκτυο. Μπορείτε να εμφανίζετε τα αποτελέσματα και σε οθόνη τηλεόρασης, συνδέοντας το PC με αυτήν μέσω ενός μόνο καλωδίου Vga.

Αν δεν έχετε εξοπλισμό και επιθυμείτε να αποκτήσετε θα σας παρέχουμε όλες τις τεχνικές συμβουλές δωρεάν, καθώς και μια επίδειξη για το πώς λειτουργεί ακριβώς η εφαρμογή.


Απαιτήσεις της εφαρμογής σε Υλικό (hardware)

  1. Σύνδεση στο Ιnternet
  2. PC με 256 ΜΒ μνήμη RAM

Απαιτήσεις της εφαρμογής σε Λογισμικό

  1. Microsoft Windows XP/Vista/7
  2. Microsoft .Net Framework 4 (κατεβάστε το απο εδώ)

Περισσότερα Άρθρα...

  1. Site Map

Υποκατηγορίες

H γνώμη σας μετράει

Τι θα θέλατε να προσθέσουμε στο πρόγραμμα KinoLive;

Δείτε μας στο Facebook

Δείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο twitter

Tweets